Hubspot Sales

A Digitalmakers t’ajudarem a organitzar la teva base de dades de contactes, a optimitzar el teu procés de vendes i a administrar el teu pipeline amb eficiencia.

Necessites posar ordre en els teus contactes? Automatitzar els processos de vendes? Incrementar les opcions de convertir els teus leads en oportunitats de negoci? El nostre equip especialitzat en HubSpot t’ajudarà a assolir els teus objectius comercials.

Parlem?

Que és Sales Hubspot?

Sales Hub és un software integrat dins del CRM de HubSpot que et permet gestionar de manera eficient els teus contactes comercials i el teu pipeline de vendes. Entre altres coses podràs segmentar de forma àgil la teva base de dades, crear seqüències de vendes, monitorar correus electrònics i obtenir una visió general dels processos de vendes i del rendiment del equip comercial mitjançant reports.

Gestió de contactes

Automatització de seqüencies

Reports comercials

Concentra’t en vendre

Integra totes les eines a HubSpot, elimina friccions, automatitza processos i concentra’t només en vendre.

Personalitza els teus e-mails i seqüències

Crea plantilles de correu electrònic i seqüències de vendes personalitzades d’una formà àgil.

Registre de trucades i e-mails

Manté tota la teva activitat comercial registrada a HubSpot de forma automàtica, no perdis informació rellevant que t’ajudarà en els teus processos.

Segueix l’analítica

La potent eina de reports de Hubspot et permetrà fer un seguiment del rendiment del teu equip comercial i del teu pipeline. Utilitza els dashboards per les teves reunions setmanals i fes-les més eficients.

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

T’ajudem a comprar la llicencia.

Migrarem les dades des de un altre CRM en cas de ser necessari.

Farem el setup inicial de Hubspot.

Amb la nostra experiència t’ajudarem en els primers passos.

Traçarem una estratègia que et porti a aconseguir els teus objectius.

Elaborarem els dashboards d’analítica.

T’ajudarem a crear totes les automatitzacions necessàries: seqüències, workflows, plantilles de correu, etc.

cta-section-image

Ens expliques el teu projecte?

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?