L’equip i la comunitat de DigitalMakers està formada per persones amb valors.

A DigitalMakers, aquests valors són el primer factor que revisem per poder contractar, revisar, recompensar i fer reconeixements.

Els valors de DigitalMakers són:

Digital
Makers
Results
Knowledge
Helpful
Positive vibes

Los valores de DigitalMakers son:

Digital

Makers

Results

Knowledge

Helpful

Positive vibes

Aprofundint més en cada valor, anem un a un:

Digital
No entenem el món off-line sense l’on-line. L’on-line és on ens sentim còmodes. Entenem una botiga física com un showroom d’una botiga on-line oberta 24 × 7 per a tothom; entenem atendre una petició comercial, com a resposta a una recerca per google, una lectura d’un article digital enriquit amb un vídeo i una revisió ràpida del web corporatiu.

Makers
No només ens quedem en el món de les idees, executem tècnicament i resolem de forma eficient l’estratègia prèviament dissenyada. Adorem la feina ben feta amb esforç, dedicació i el temps adequat.

Results
Ens orientem a resultats. Definim objectius mesurables i treballem per aconseguir-los. Empatitzem amb les teves necessitats i les fem nostres buscant sempre la millor manera de resoldre cada situació.

Knowledge
Som experts, tenim CONEIXEMENT en majúscules. Ens formem de manera contínua, executem i aprenem cada dia. Junts formem un equip multidisciplinar que treballa conjuntament compartint experiències, informació i saber.

Helpful
Estem orientats a assessorar, a acompanyar, sempre a poder ajudar. Com a companys d’equip, sempre hi som. Com a clients, en alguns casos podrem ser el teu partner, en altres estarem contents d’haver-te assessorat i feliços d’estar a la teva disposició per quan ens necessitis.

Positive vibes
Davant d’un problema, optimisme amb criteri, sempre veiem el got mig ple. Quan et focalitzes en el que és positiu pots agafar les oportunitats al vol. Ens agrada el que fem, ens agrada com ho fem.

DigitalMakers for a Better World

Ets una empresa amb compromís social, que aposta per la tecnologia i busca créixer i obtenir beneficis? Amb el nostre coneixement i serveis, des DigitalMakers aportem el nostre gra de sorra per millorar aquest món en què vivim i que tots volem cuidar i mimar.

Seguint els nostres valors corporatius t’acompanyem a créixer per canals digitals.