CRM HubSpot Experts

Acompañamos a las empresas para mejorar sus procesos de marketing, ventas y postventa

HABLAMOS?
portada_digitalmakers
hubspot-Gold-partner-badge

BIENVENIDOS A DIGITALMAKERS

Desde 2011 somos el partner digital de tu negocio. Juntos entendemos el valor que aportas a la sociedad, identificamos los clientes objectivo, asimilamos y redefinimos tu modelo de negocio, dibujamos la nueva hoja de ruta, lo asentamos en una proyección financiera y juntos hacemos crecer tu negocio.

LO QUE NUESTROS CLIENTES DICEN DE NOSOTROS

alex-lopez-ubiqum
9.6

"Vam créixer sense conèixer el potencial que una eina com Hubspot ens podia ajudar. No podíem parar de vendre, havíem de perfeccionar i optimitzar el nostre embut per vendre més i ens vam posar en mans de DigitalMakers que va formar als diferents equips vinculats i ens va fer el seguiment per portar el nostre negoci a el següent nivell."

Alex López, General Manager, Ubiqum Code Academy
sandra-1
9.6

"Amb DigitalMakers vam començar refent la imatge corporativa de la web de Linke i a dia d'avui ens ajuden transversalment en qualsevol necessitat que podem tenir a nivell de màrqueting. Des de la part més operativa a la més estratègica, tenen la capacitat d'adaptar-se i donar resposta per tal de poder assolir els nostres objectius en el temps marcat."

Sandra Zavalgo, Marketing Analyst a LINKE INFORMATION TECHNOLOGY
marta-miralpeix-1
9.7

"El que més m'agrada de DM és la seva disponibilitat, les seves ganes d'aportar i la seva capacitat de proporcionar-nos ajuda tant en el dia a dia, com en circumstàncies més exigents, per exemple en fires. Ara per ara, DigitalMakers és un departament més de smart motors."

Marta Miralpeix, Business Development Manager en smart motors