Ets un responsable de marketing? Estàs en l’àmbit de la direcció general d’una empresa? Benvingut!

A Digitalmakers no ens quedem en el món de les idees, sabem fer les preguntes adequades per entendre com podem millorar el teu negoci digital, l’executem a nivell tècnic, fent sempre un seguiment periòdic que ens permet pivotar sempre en funció dels requeriments del projecte les mètriques i l’objectiu final.

Parlem

Com et podem ajudar

 • Has d’iniciar un nou projecte digital i necessites un company de viatge que t’ajudi i l’executi?
 • Necessites donar suport al teu departament de marketing amb un equip multidisciplinar?
 • Vols pel teu projecte una metodologia que inclogui consultoria, execució, seguiment periòdic i pensada sempre en l’assoliment dels teus objectius?

 

Enhorabona, ets en el lloc correcte!

acompanyament

Un dels nostres experts t’ajudarà a decidir quin és el millor servei per al teu projecte a través d’una consultoria gratuïta

Parlem

Serveis

 • Construcció, test i conclusions en 5 dies d’un nou servei o producte. Metodología SPRINT.
 • Reunions periòdiques de seguiment de l’estat dels projectes.
 • Gestió personalitzada del projecte sempre pensant en els teus objectius de negoci.
 • Inclou la totalitat dels serveis tècnics necessaris per l’execució del projecte, sempre acordats previament amb tu.
 • Disseny d’estratègies
  Utilitzem tot el vostre coneixement i el focalitzem en una estratègia digital que aconsegueixi els resultats que voleu a través del canal digital.
 • Execució del projecte
  A DigitalMakers, som makers i tenim un equip multidisciplinar que executarà tot el projecte a nivell tècnic. Ens encarregarem de tot allò que faci falta: web, disseny de materials, xarxes socials, hosting, domini, RGPD, mètriques, etc…
 • Definició de mètriques (KPI’s)
  El nostre equip s’encarregarà de entendre i conèixer el teu negoci per tal d’ajudar-te a definir els indicadors claus correctes per a mesurar els objectius.
 • Seguiment del projecte
  Establim reunions de seguiment periòdiques amb vosaltres i treballem sobre una wish-list que pactem conjuntament en funció dels objectius del projecte i de les mètriques. Ens tindràs al teu costat per tot allò que faci falta.

Explica’ns el teu projecte

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte.

A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem

Vols saber més?

Avantatges del Growth-Driven Design

El model Growth Driven Design proposa treballar de forma recurrent amb iteracions de millora a la nostra web tenint en compte les mètriques i realitzant accions de millora en cicles curts afavorint la conversió en cadascun d’ells.

7 avantatges de l'outsourcing del teu departament de màrqueting

En aquest article desenvoluparem més a fons aquest segon concepte i t’explicarem perquè és important que el tinguis en compte en la teva estratègia de Màrqueting.