Serveis Hubspot

Fes créixer el teu negoci amb Inbound Marketing de Hubspot

I si et diem que pots tenir totes les eines de marketing, vendes, atenció al client i la teva CRM en una única plataforma? Imagina el potencial de totes aquestes eines combinades. Ara obre els ulls: benvingut/da a Hubspot.Hubspot és un software de marketing, vendes i servei d’atenció al client tot en un que t’ajuda a reunir tots els teus esforços per optimitzar els teus resultats i fer créixer la teva empresa.

Parlem?

Instal·lació i setup de Hubspot amb Free CRM

Aquesta opció et permet començar a treballar als clients potencials de la forma correcta i sense gastar molts diners.

Valorem les necessitats del teu negoci, et donem d’alta en Hubspot i el configurem perquè tu només et preocupis per vendre.

A més, amb aquest pack pots utilitzar tots els avantatges de la integració del CRM de Hubspot amb la teva pàgina web gràcies als CTA (call to action) dinàmics, els chatbots, el mailing, etc.

instalar-hubspot-crm-gratis (1)
formacion-crm-gratis-hubspot

Formació tècnica en Hubspot

Has invertit en Hubspot, el teu equip està alineat amb el projecte i ja feu servir la plataforma, però us sorgeixen dubtes.

Estic usant tot el potencial de Hubspot? Puc millorar els processos per millorar les vendes? Estic arribant a tots els prospectes possibles?

El nostre equip, que està en constant formació en la metodologia Hubspot, t’ajudarà a treure tot el potencial a la plataforma i a millorar els teus resultats amb els leads.

Migració a Hubspot

Què faig si tinc una pàgina web amb una altra tecnologia? He de començar de nou?

Estàs d’enhorabona, perquè la resposta és NO.

Gràcies a l’equip tècnic de Hubspot i al nostre acompanyament, la teva pàgina web es pot replicar exactament igual en aspecte i funcionament al teu web actual.

D’aquesta manera, podràs aprofitar tot el contingut que ja havies creat però ara sí, utilitzant totes les funcionalitats integrades en Hubspot per arribar a més clients.

migracion-hubspot-crm-gratis-1

Cas d’èxit: Migració web de Linke

En el següent article et comptem amb tot luxe de detalls com acompanyemal nostre client Linke en el seu procés de migració de WordPress a Hubspot.

Serveis

Configuració inicial de Hubspot

Configuració d’usuaris i permisos

Creació de Workflows

Chatbots i converses

Migració des d’altres CMS

Creació de plantilles

Creació d’email marketing

Configuració de CTA dinàmics

cta-section-image

Comença ja a treure el màxim partit a Hubspot

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?