CRM Hubspot

A Digitalmakers t’ajudarem a implementar el CRM de HubSpot, amb el que podràs millorar les teves vendes, practicar el Inbound Marketing i fer créixer el teu negoci.

Estàs pensant a implementar un CRM en la teva empresa? Busques una eina on integrar els processos de vendes y màrqueting? El nostre equip certificat en HubSpot t’ajudarà a implementar uns dels CRM més potents del mercat i junts farem créixer la teva empresa.

Parlem?

Que és el CRM de Hubspot?

És un software que inclou una sèrie d’eines de VendesMàrqueting, CMS i Serveis d’atenció al client, orientades a ajudar-te a fer créixer el teu negoci. HubSpot CRM a més a més es pot integrar amb el teu gestor de correu (Gmail o Outlook), així com amb un gran nombre d’aplicacions que et permetran optimitzar els teus processos de màrqueting i vendes.

El fet de tenir totes les eines integrades en un mateix software ofereix molta més potencia a unes eines que ja de per si soles són molt útils.

Flywheel-with-Shadow-3

Control de contactes i negocis

Campanyes de márqueting

Reporting

Sales Hub

Et permet ordenar els teus contactes i empreses, t’ajuda a automatitzar processos pesats de prospecció i vendes, optimitza la gestió del teu pipeline buscant que millorin els temps de tancament dels negocis i et permet monitorar, mitjançant l’analítica, el rendiment del teu equip i les teves activitats.

Marketing Hub

Podràs executar campanyes d’inbound màrqueting completes mitjançant mailings, landings, etc…, t’ajudarà a millorar el posicionament de la teva pàgina web amb les eines SEO que inclou, podràs tenir el teu bloc on difondre continguts i et permetrà convertir els visitants en clients.

Service Hub

Et permet orientar i ajudar als teus clients mitjançant un sistema de tickets i enquestes de satisfacció. Millora el teu servei d’atenció per a que se sentin encantats amb la teva empresa.

CMS

Crea la teva pàgina web amb el CMS de HubSpot. Aconsegueix una web que atregui els teus potencials clients i els ajudi a convertir. Fes tota la monitoratge i seguiment amb l’analítica de HubSpot.

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

T’ajudem a comprar la llicencia.

Migrarem les dades des de un altre CRM en cas de ser necessari.

Farem el setup inicial de Hubspot.

Amb la nostra experiència t’ajudarem en els primers passos.

Traçarem una estratègia que et porti a aconseguir els teus objectius.

Elaborarem els dashboards d’analítica.

T’ajudarem a crear totes les automatitzacions necessàries: seqüències, workflows, plantilles de correu, etc.

Crearem la teva web, bloc i landing page pensant sempre a atraure els teus potencials clients.

Integrarem les aplicacions que necessitis en el teu dia a dia.

T’informarem puntualment de totes les novetats del CRM i com et poden ajudar a treure sempre el màxim profit de les eines.

cta-section-image

Ens expliques el teu projecte?

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?