Acompanyem a les empreses a créixer digitalment

A Digitalmakers t’ajudarem a implementar el CRM de HubSpot, amb el que podràs millorar les teves vendes, practicar el Inbound Marketing i fer créixer el teu negoci.

Estàs pensant a implementar un CRM en la teva empresa? Busques una eina on integrar els processos de vendes y màrqueting? El nostre equip certificat en HubSpot t’ajudarà a implementar uns dels CRM més potents del mercat i junts farem créixer la teva empresa.

Parlem?

Agència experta en la transformació digital de les pimes

DigitalMakers és una agència experta en la transformació digital de les pimes, ens focalitzem en acompanyar a la pime en el seu creixement digital. A continuació t’expliquem breument, que ens defineix, els nostres valors, a quin client target ens dirigim i alguns dels clients que ja han confiat en nosaltres. Si creus que et podem ajudar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t.

Vols una consultoria gratuïta?

Parlem?

 

Què ens defineix

Missió

Som el partner digital de la PiME, les acompanyem en el procés d’innovació del model de negoci a través d’impulsar el factor digital en la comercialització i la relació amb els seus clients, aconseguint així un avantatge competitiu.

Visió

Som l’agència de referència per les PiMES alhora d’afrontar el seu procés de transformació digital.

Cultura

Som una empresa de serveis, propera i creïble. Treballem de forma desenfadada, professional, resolutiva, transparent, autèntica i apassionada. Sóm expansius, encomanem al nostre client de satisfacció i reconeixement de la feina ben feta.

Els nostres valors

Metodologia de treball

A DigitalMakers tenim una metodologia de treball pròpia, dissenyada per aconseguir els millors resultats en un entorn volàtil i dinàmic com és el digital. Arrenquem el servei entenent el model de negoci de la teva empresa, revisar-lo, aplicant el factor digital, i acompanyant el teu equip humà amb un model àgil cap a la millora continua, monitoritzada i orientada a objectius.

Som MAKERS

No ens quedem al mòn de les idees. Executem i consolidem. Assumim els reptes, mesurem l’èxit (l’aportació de valor). Amb practicitat, no ens agrada l’ús de la tecnologia “perquè sí”, sempre executem alineats amb els objectius de negoci.

El Client

És el nostre centre d’atenció: compartir coneixement, escoltar i entendre.

A qui ens dirigim

PiMES

El nostre interlocutor és el responsable de marketing, tant l’acompanyem en el seu dia a dia, com col·laborem amb ell ocasionalment per projectes i serveis específics. Les acompanyem per crèixer digitalment Col.laborem amb projectes i serveis específics

Consultores tecnològiques

Col·laborem amb els seus caps de projecte per donar-los suport en projectes concrets (maquetació web, data entry web, gestió de dominis corporatius, etc)

Algunes de les empreses que ja han confiat en nosaltres

hsigruplogo-150x122
disnordiclogo-150x122-1-150x122
servoclimalogo-150x122
linke-150x122
magmacultura-150x122
smartmotors
aisgrup-150x122
vasslogo-150x122
ctti_h3

Ens expliques el teu projecte?

Quan contactis amb nosaltres no et atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte.A l’altre costat estarà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?