Som experts en la transformació digital de les pimes

A DigitalMakers som un equip jove, dinàmic i amb valors, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.

 

pasqual

Pasqual Flores

EL MOTOR

Hubspot Specialist. Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.

silvia6-1-1

Silvia Fernandez

LA CONTROLLER

Controller & Talent specialist. Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.

jordi-3

Jordi Prat

LA VEU DEL MÀRQUETING

Marketing Hubspot Specialist. Profundament professional i realista, Jordi és el consultor estratègic i especialista en Màrqueting Inbound i en Hubspot que no té por de dir les veritats als clients perquè puguin millorar en el seu negoci sempre des del punt de vista del Buyer Persona.

oriol-escofet

Oriol Escofet

EL TÈCNIC ESTRATÈGIC

Sales Hubspot Specialist. L'Oriol sempre es pren els reptes amb entusiasme. És graduat en Multimèdia i Màster en experiència d'usuari i capaç de maquetar fer-te una web al píxel o revisar un disseny amb l'estratègia de màrqueting a la ment, però cada tasca la fa sempre amb il·lusió i amb responsabilitat. Li agrada treballar pensant en l'usuari final i ajudar-lo a que aconsegueixi complir els seus objectius amb eficàcia i eficiència.

manu-barra

Manuel Barra

EL MAQUETATOR 2.0

Com amant dels desafiaments, Manuel el que més gaudeix és programar, especialment llenguatges de programació com JavaScript i React, on voldria continuar adquirint habilitats, de la mà de ser expert en maquetació Web. Sempre ha format part d'un equip a nivell esportiu, de manera que pertànyer a un equip de Developer's augmenta les ganes de continuar creixent i gaudint amb els desafiaments de cada dia i consolida les seves conviccions, com serien el respecte, l'empatia, la sana competència i la perseverança. Estima els que tenen somnis grans, no té ídols i creu que un futur millor comença per un mateix. Amant també de l'escriptura i la música, els vinils i el seu so analògic sempre acompanyen les jornades juntament amb els codis. Ha tingut l'oportunitat de viure a diferents llocs, i conèixer diferents cultures, sent Barcelona dels seus preferits pel seu dinamisme i multiculturalitat, que el manté actiu i sempre amb ganes d'alguna cosa nova per fer.

celia

Celia Muñoz

LA MAQUETATOR 2.0

Amb 6 anys d'experiència com a Full Stack, però amb inclinació cap al Front End i amb un gran interès pel disseny gràfic, la Cèlia sempre està en continu aprenentatge, té la gran sort de treballar en un tema que realment la motiva, pel que sempre està informant-se i aprenent en les noves tecnologies. A més, com a amant dels reptes i dels dissenys poc convencionals que l'obliguin a ser creativa a l'hora de programar, la Cèlia sempre intenta que la seva programació estigui molt lligada al SEO i a l'accessibilitat, de manera que no només estiguin programats de forma diferenciada sinó que també li donin la millor experiència a l'usuari.


I si vols formar part del nostre equip, t'estem esperant! Revisa les ofertes que tenim obertes per saber si pots ser el pròxim @digitalmakers