Hubspot Service

A Digitalmakers t’ajudarem en el procés de fidelitzar el teu client, perquè tan important és generar nous clients com que quedin satisfets de formar part de la teva empresa.

Necessites acompanyar el teu client en el procés de compra? Vols que senti que sempre estàs a prop seu? Que sempre se senti acompanyat? El nostre equip especialitzat en HubSpot t’ajudarà a generar processos perquè puguis delectar els teus clients.

Parlem?

Que és Service Hubspot?

Service Hub és un software integrat dins del CRM de HubSpot que et permet oferir un servei d’atenció al client de primer nivell amb l’objectiu d’oferir-li una bona experiència que superi les seves expectatives i l’acabi convertint en ambaixador de la teva empresa. Per fer-ho disposa d’eines com tickets, xats, informes, etc.. Que et permetran ajudar-lo i orientar-lo en tot moment.

Tickets

Feedback de clients

Base de coneixements

Acompanya els teus clients

Eines de Service HubSpot com el xat, et permetràs estar sempre en contacte amb els teus clients i donar respostes ràpides. Amb eines com els bots podràs concertar reunions i donar suport de forma immediata.

Base de coneixements

Amb la base de coneixements podràs fer articles curts que responguin a preguntes bàsiques i recurrents que es facin els teus clients, ajudarà al fet que no se sentin perduts i descarregarà de tasques el teu equip d’atenció al client.

Genera un sistema de tickets

Et permetrà realitzar de forma centralitzada i àgil un seguiment de les sol·licituds dels teus clients, veure tendències al llarg del temps i generar informes. Un sistema imprescindible per oferir una bona atenció al teu client.

Enquestes de satisfacció

Envia enquestes als teus clients per saber el seu grau de satisfacció, detecta les friccions i actua immediatament. Pots personalitza les preguntes i els missatges que envies buscant una millor interacció.

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

T’ajudem a comprar la llicencia.

Migrarem les dades des de un altre CRM en cas de ser necessari.

Farem el setup inicial de Hubspot.

Amb la nostra experiència t’ajudarem en els primers passos.

Junts elaborarem la teva base de coneixement.

Configurarem el sistema de tickets.

Elaborarem els dashboards d’analítica.

Crearem les enquestes de coneixement i en farem seguiment.

cta-section-image

Ens expliques el teu projecte?

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?