Disseny web a Hubspot CMS

A DigitalMakers volem ser el teu partner en el procés de redisseny i migració de la teva web actual al CMS de Hubspot.

Simplifica i potencia la teva estratègia de màrqueting unificant teu equip, els teus leads i les teves eines de màrqueting en una sola plataforma.

Parlem?

El nostre equip certificat en CMS Developer per Hubspot us acompanyarà en el procés de redisseny i migració de la vostra web.

Supervisem que totes les funcionalitats siguin replicades en Hubspot i vam asseure les bases pel sistema modular que permet el CMS Hubspot.

Configurem el vostre Hubspot per començar a generar nous leads, fer el seguiment i realitzar les conversions.

hubspot-partner-1-2

Disseny web amb el CMS de Hubspot

Disseny web

Disseny landing pages

Disseny Blog

Per complir el vostre objectiu a DigitalMakers us podem acompanyar tan en la creació d’un nou web amb el disseny tradicional o optar per GGD (Growth-driven Desgin) que proposa treballar de forma recurrent amb iteracions de millora a la nostra web tenint en compte les mètriques i realitzant accions de millora en cicles curts afavorint la conversió en cada un d’ells.

Growth-driven Design

Iniciem el projecte amb un web de llançament per evolucionar-en base a les mètriques i a l’aprenentatge delbuyer persona

Vols conèixer els avantatges del mètode?

Disseny tradicional

El nostre equip crearà el vostre nou site de principi a fi tenint en compte al buyer persona i integrant-la amb el CRM de Hubspot

Sales Hub

Et permet ordenar els teus contactes i empreses, t’ajuda a automatitzar processos pesats de prospecció i vendes, optimitza la gestió del teu pipeline buscant que millorin els temps de tancament dels negocis i et permet monitorar, mitjançant l’analítica, el rendiment del teu equip i les teves activitats.

Marketing Hub

Podràs executar campanyes d’inbound màrqueting completes mitjançant mailings, landings, etc…, t’ajudarà a millorar el posicionament de la teva pàgina web amb les eines SEO que inclou, podràs tenir el teu bloc on difondre continguts i et permetrà convertir els visitants en clients.

Service Hub

Et permet orientar i ajudar als teus clients mitjançant un sistema de tickets i enquestes de satisfacció. Millora el teu servei d’atenció per a que se sentin encantats amb la teva empresa.

CMS

Crea la teva pàgina web amb el CMS de HubSpot. Aconsegueix una web que atregui els teus potencials clients i els ajudi a convertir. Fes tota la monitoratge i seguiment amb l’analítica de HubSpot.

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

T’ajudem a comprar la llicencia.

Migrarem les dades des de un altre CRM en cas de ser necessari.

Farem el setup inicial de Hubspot.

Amb la nostra experiència t’ajudarem en els primers passos.

Traçarem una estratègia que et porti a aconseguir els teus objectius.

Elaborarem els dashboards d’analítica.

T’ajudarem a crear totes les automatitzacions necessàries: seqüències, workflows, plantilles de correu, etc.

Crearem la teva web, bloc i landing page pensant sempre a atraure els teus potencials clients.

Integrarem les aplicacions que necessitis en el teu dia a dia.

T’informarem puntualment de totes les novetats del CRM i com et poden ajudar a treure sempre el màxim profit de les eines.

cta-section-image

Ens expliques el teu projecte?

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?