Marketing i Vendes

A Digitalmakers tenim tres modalitats de serveis, per a que puguis escollir la que millor s'adapta a les teves necessitats, te les presentem a continuació.

Consultoria Digital

No saps per on començar? Som especialistes en saber fer les preguntes adequades, entendre el problema, sobre un full en blanc dibuixar un pla d’acció realista i executable, i t’acompanyem en el seguiment per a que assoleixis els teus objectius.

Veure més

Execució tècnica

Ja tens clara l’estrategia però necessites múscul a nivell técnic per tirar endavant els teus projectes? A Digitalmakers som el teu partner digital ideal per executar tecnològicament tot el que el teu projecte necessita.

Veure més

Acompanyament

Necessites acompanyament estràtegic i tècnic? T’ajudarem a traçar una estrategia per millorar el teu negoci digital, l’executarem a nivell tècnic, i farem junts un seguiment periòdic sempre en pensant en el teu objectiu final.

Veure més
cta-section-image

Explica’ns el teu projecte

Quan et posis en contacte amb nosaltres no t’atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte. A l’altre costat hi haurà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?