Hubspot Integrations

A Digitalmakers t’ajudarem a implementar el CRM de HubSpot, amb el que podràs millorar les teves vendes, practicar el Inbound Marketing i fer créixer el teu negoci.

Estàs pensant a implementar un CRM en la teva empresa? Busques una eina on integrar els processos de vendes y màrqueting? El nostre equip certificat en HubSpot t’ajudarà a implementar uns dels CRM més potents del mercat i junts farem créixer la teva empresa.

Parlem?

Que són les integracions amb Hubspot?

HubSpot és un CRM líder en el mercat, una eina clau per la teva empresa i una clara aposta per a generar més leads i tancar deals. Però sovint cal utilitzar altres eines que t’ajudin en el teu dia a dia, eines de prospecció com SoPro o Sales Navigator, de productivitat com el paquet Google amb Gmail o el Calendar, xarxes socials com Linkedin o Twitter, plataformes de webinar com Brighttalk… Un dels grans avantatges de HubSpot és que compta amb una serie de integracions natives i via API que et permeten centralitzar tota la gestió al CRM d’una forma senzilla.

Centralitza les dades

Integracions natives

Integracions d'API

Treu el màxim potencial a HubSpot

HubSpot és una bona eina per si sola, però integrar-la amb altres aplicacions ens permetrà arribar més lluny en la gestió del CRM i treure’n el màxim profit.

Utilitza API’s per a crear les teves integracions

Si la teva eina no té integració nativa, HubSpot compta amb un gran nombre d’APIs que et permetrán desenvolupar la teva propia integració.

Optimitza el teu temps

No perdis el temps gestionant i intentant conectar diverses aplicacions. Dedicat a generar leads i generar mes opcions de venta.

Utilitza integracions natives

Pots utilitzar alguna de les nombroses integracions natives de HubSpot per a agilitzar el teu procés d’integració

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

T’ajudarem a integrar les teves eines a HubSpot

Configurarem la integració de manera que totes les dades quedin ben introduides en les propietats corresponents

En cas que no existeixi Integració nativa buscarem la millor manera de importar automaticament les dades

T’aconsellarem sobre eines que pots utilitzar complementaries a HubSpot per a potenciar el CRM

T’orientarem en l’ús de les APIs si és necessari

Elaborarem els dashboards d’analítica per a que facis seguiment de les dades

Vols saber més?

sopro_hubspot

Integració de SoPro amb HubSpot. Prospecció comercial.

En aquest article t’expliquem de forma detallada els avantatges d’integrar una eina de prospecció com SoPro amb el teu CRM HubSpot.

Cas d'estudi. Avantatges d'integrar BrightTalk amb Hubspot

En aquest article t’expliquem de forma detallada els avantatges d’integrar una plataforma de webinars com Brighttalk al teu CRM HubSpot.

buyers-journey2-1-1-2048x1343

Ens expliques el teu projecte?

Quan contactis amb nosaltres no et atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte.A l’altre costat estarà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem?