Agència experta en la
transformació digital de les pimes

DigitalMakers és una agència experta en la transformació digital de les pimes, ens focalitzem en acompanyar a la pime en el seu creixement digital. A continuació t’expliquem breument, que ens defineix, els nostres valors, a quin client target ens dirigim i alguns dels clients que ja han confiat en nosaltres. Si creus que et podem ajudar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t.

Vols una consultoria gratuïta?

 

Què ens defineix

Missió

Som el partner digital de la PiME, les acompanyem en el procés d’innovació del model de negoci a través d’impulsar el factor digital en la comercialització i la relació amb els seus clients, aconseguint així un avantatge competitiu.

Visió

Som l’agència de referència per les PiMES alhora d’afrontar el seu procés de transformació digital.

Cultura

Som una empresa de serveis, propera i creïble. Treballem de forma desenfadada, professional, resolutiva, transparent, autèntica i apassionada. Sóm expansius, encomanem al nostre client de satisfacció i reconeixement de la feina ben feta.

Els nostres valors

Metodologia de treball

A DigitalMakers tenim una metodologia de treball pròpia, dissenyada per aconseguir els millors resultats en un entorn volàtil i dinàmic com és el digital. Arrenquem el servei entenent el model de negoci de la teva empresa, revisar-lo, aplicant el factor digital, i acompanyant el teu equip humà amb un model àgil cap a la millora continua, monitoritzada i orientada a objectius.

Som MAKERS

No ens quedem al mòn de les idees. Executem i consolidem. Assumim els reptes, mesurem l’èxit (l’aportació de valor). Amb practicitat, no ens agrada l’ús de la tecnologia “perquè sí”, sempre executem alineats amb els objectius de negoci.

El Client

És el nostre centre d’atenció: compartir coneixement, escoltar i entendre.

A qui ens dirigim

PiMES

El nostre interlocutor és el responsable de marketing, tant l’acompanyem en el seu dia a dia, com col·laborem amb ell ocasionalment per projectes i serveis específics.

Les acompanyem per crèixer digitalment

Col.laborem amb projectes i serveis específics

Consultores tecnològiques

Col·laborem amb els seus caps de projecte per donar-los suport en projectes concrets (maquetació web, data entry web, gestió de dominis corporatius, etc)

Algunes de les empreses que ja han confiat en nosaltres

Vols conèixe'ns més?

Descarrega't el dossier de presentació d'empresa