A DigitalMakers volem ser el teu partner en el procés de redisseny i migració de la teva web actual al CMS de Hubspot.

Simplifica i potencia la teva estratègia de màrqueting unificant teu equip, els teus leads i les teves eines de màrqueting en una sola plataforma.

Parlem

Agenda una reunió amb un dels nostres agents per assessorar-te amb el procés de redisseny i migració de la vostra pàgina web.

 • El nostre equip certificat en CMS Developer per Hubspot us acompanyarà en el procés de redisseny i migració de la vostra web.
 • Supervisem que totes les funcionalitats siguin replicades en Hubspot i vam asseure les bases pel sistema modular que permet el CMS Hubspot
 • Configurem el vostre Hubspot per començar a generar nous leads, fer el seguiment i realitzar les conversions.

Disseny web amb el CMS de Hubspot

Disseny web
Disseny landing pages
Disseny Blog

Per complir el vostre objectiu a DigitalMakers us podem acompanyar tan en la creació d’un nou web amb el disseny tradicional o optar per GGD (Growth-driven Desgin) que proposa treballar de forma recurrent amb iteracions de millora a la nostra web tenint en compte les mètriques i realitzant accions de millora en cicles curts afavorint la conversió en cada un d’ells.

growth-driven-design-icono

Growth-driven Design

Iniciem el projecte amb un web de llançament per evolucionar-en base a les mètriques i a l’aprenentatge de l’buyer persona

Vols conèixer els avantatges de l’mètode?

disseny-tradicional-icono

Disseny tradicional

El nostre equip crearà el vostre nou site de principi a fi tenint en compte a l’buyer persona i integrant-la amb el CRM de Hubspot
Gestiona la teva pàgina web i el teu CRM de Hubspot amb un únic proveïdor, som el teu partner integral.Sense infeccions, atacs o caigudes de servidor, amb Hubspot la web sempre estarà segura i sense costos d'actualització.

Vols saber més?

Migració de WordPress a Hubspot

En aquest article t’expliquem de forma detallada com a DigitalMakers acompanyem a un dels nostres clients en el procés de migració de tot el contingut del seu web de WordPress a Hubspot.

Vols saber com es realitza un redisseny web amb el CMS Hubspot?

Exemple de migració d’una web en WordPress a Hubspot amb la metodologia Growth-driven design

 • Dissenyem la vostra nova web
  Dissenyem conjuntament amb el nostre client la proposta de disseny (fins a 3 propostes), les fases i timings necessaris per aconseguir l’objectiu marcat. Fem ús del nostre coneixement i experiència per minimitzar qualsevol imprevist.
 • Inventari de tot el contingut del web
  A DigitalMakers fem inventari de tots els enllaços, portem a terme tests de velocitat de càrrega de la web i validem totes les funcionalitats del web. També validem l’estat de l’posicionament SEO del web actual.
 • Comunicació directa amb Hubspot
  El nostre equip està en constant comunicació amb l’equip tècnic de Hubspot i actua d’intermediari per acompanyar al client en el procés de migració i garantir que tot el procés tècnic es desenvolupa de la forma més fluida possible.
 • Control de qualitat
  Un cop realitzada la migració, DigitalMakers juntament amb Hubspot sotmetem la web a un control de qualitat amb tots els paràmetres recollits prèviament en la fase d’inventari per garantir que opera correctament.

Avantatges del CMS de Hubspot

 • Integració amb el CRM de Hubspot
 • Maquetació a mida de les necessitats de l’client
 • Sense dependència de connectors de tercers
 • Herramientas integradas para la conversión
 • Continguts dinàmics segons el buyer ‘s journey
 • Potent eina d’analítica integrada

Ens expliques el teu projecte?

Quan contactis amb nosaltres no et atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte.

A l’altre costat estarà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem