A Digitalmakers t’ajudarem a integrar els teus sistemes amb HubSpot per a que puguis centralitzar totes les teves dades a un mateix lloc.

T’has trobat que tens diversos sistemes per gestionar dades? Que has de fer importacions i exportacions constants i un cop finalitzat el procés els números no quadren? El nostre equip especialtzat en HubSpot t’ajudarà a integrar totes les teves aplicacions amb el CRM per a que les puguis utilizar facilment.

Parlem

Agenda una reunió amb un dels nostres agents per assessorar-te amb el procés de redisseny i migració de la vostra pàgina web.

Que són les integracions amb Hubspot?

HubSpot és un CRM líder en el mercat, una eina clau per la teva empresa i una clara aposta per a generar més leads i tancar deals. Però sovint cal utilitzar altres eines que t’ajudin en el teu dia a dia, eines de prospecció com SoPro o Sales Navigator, de productivitat com el paquet Google amb Gmail o el Calendar, xarxes socials com Linkedin o Twitter, plataformes de webinar com Brighttalk… Un dels grans avantatges de HubSpot és que compta amb una serie de integracions natives i via API que et permeten centralitzar tota la gestió al CRM d’una forma senzilla.

Centralitza les dades
Integracions natives
Integracions d'API
 • Optimitza el teu temps
  No perdis el temps gestionant i intentant conectar diverses aplicacions. Dedicat a generar leads i generar mes opcions de venta.
 • Treu el màxim potencial a HubSpot
  HubSpot és una bona eina per si sola, però integrar-la amb altres aplicacions ens permetrà arribar més lluny en la gestió del CRM i treure’n el màxim profit.
 • Utilitza integracions natives
  Pots utilitzar alguna de les nombroses integracions natives de HubSpot per a agilitzar el teu procés d’integració
 • Utilitza API’s per a crear les teves integracions
  Si la teva eina no té integració nativa, HubSpot compta amb un gran nombre d’APIs que et permetrán desenvolupar la teva propia integració.

Com et podem ajudar des de Digitalmakers?

 • T’ajudarem a integrar les teves eines a HubSpot
 • Configurarem la integració de manera que totes les dades quedin ben introduides en les propietats corresponents
 • En cas que no existeixi Integració nativa buscarem la millor manera de importar automaticament les dades
 • T’aconsellarem sobre eines que pots utilitzar complementaries a HubSpot per a potenciar el CRM
 • T’orientarem en l’ús de les APIs si és necessari
 • Elaborarem els dashboards d’analítica per a que facis seguiment de les dades

Vols saber més?

Integració de SoPro amb HubSpot. Prospecció comercial.

En aquest article t’expliquem de forma detallada els avantatges d’integrar una eina de prospecció com SoPro amb el teu CRM HubSpot.

Cas d'estudi. Avantatges d'integrar BrightTalk amb Hubspot

En aquest article t’expliquem de forma detallada els avantatges d’integrar una plataforma de webinars com Brighttalk al teu CRM HubSpot.

Ens expliques el teu projecte?

Quan contactis amb nosaltres no et atendrà un comercial amb l’única finalitat de vendre’t un producte.

A l’altre costat estarà el Pasqual Flores, amb qui podràs xerrar tranquil·lament i et farà les preguntes necessàries per saber si us podem ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Parlem