A DigitalMakers som un equip jove i dinàmic, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.
Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA RESPONSABLE
Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat - Consultor Estratègic i Webmaster a DigitalMakers
Jordi Prat
LA VEU DEL MARKETING
Profundament professional i realista, el Jordi és el consultor estratègic i especialista en marketing que no té por a dir les veritats als clients perque puguin millorar en el seu negoci.
Marcos Lema
EL CRACK EN MAQUETACIÓ
Molt educat i amb moltes ganes de seguir aprenent, el Marcos és un crack en maquetació web, especialitzat en treballar amb css3 i html5 i acostumat a treballar-hi desde molt jove. Autodidacta i molt integrat per formar part d'un equip, és una aposta pel talent que cerca nous reptes, amb l´esperit de millorar cada dia i seguir avançant en el projecte de serveis externs a l'oficina.
Marc Mayoral - Colaborador en fotografia i video de DigitalMakers
Marc Mayoral
L'EXPERT EN MEDIA
Col·laborador de DigitalMakers, tan jove com professional, el Marc va iniciar el seu pas a DigitalMakers com a estudiant en pràctiques. Discret i amb una habilitat excepcional per la imatge, es va guanyar un lloc com expert en temes de media de DigitalMakers, tant fotografia com video.