A DigitalMakers som un equip jove, dinàmic i amb valors, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.

Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Hubspot Specialist. Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA CONTROLLER
Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Jordi Viles
L'EXPERT EN NEGOCI
Alegre i sempre amb un somriure, el més important pel Jordi és escoltar al client per poder donar-li la millor opció de servei. Amb una àmplia experiència en l'àmbit de negoci, gaudeix treballant en equip per desenvolupar estratègies de creixement, amb el Jordi tindràs l'experiència, professionalitat i tota l'energia per tindre la millor experiència DigitalMakers.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
CMS Hubspot Specialist. Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat
LA VEU DEL MÀRQUETING
Marketing Hubspot Specialist. Profundament professional i realista, Jordi és el consultor estratègic i especialista en Màrqueting Inbound i en Hubspot que no té por de dir les veritats als clients perquè puguin millorar en el seu negoci sempre des del punt de vista del Buyer Persona.
Oriol Escofet
EL TÈCNIC ESTRATÈGIC
Sales Hubspot Specialist. L'Oriol sempre es pren els reptes amb entusiasme. És graduat en Multimèdia i Màster en experiència d'usuari i capaç de maquetar fer-te una web al píxel o revisar un disseny amb l'estratègia de màrqueting a la ment, però cada tasca la fa sempre amb il·lusió i amb responsabilitat. Li agrada treballar pensant en l'usuari final i ajudar-lo a que aconsegueixi complir els seus objectius amb eficàcia i eficiència.
Carlos Rodriguez
Carlos Rodriguez
EL PROGRAMATOR
Responsable i amb una gran passió per l'aprenentatge i el treball en equip, el Carlos està graduat en DAW (Desenvolupament d'Aplicacions Web) i és una persona constant, que pot destinar les hores que calguin davant una pantalla escrivint codi i maquetant, ja que li encanta la programació i el desenvolupament, tant FrontEnd com BackEnd.
I si vols formar part del nostre equip, et estem esperant! Revisa les ofertes que tenim obertes per saber si pots ser el pròxim @digitalmakers