A DigitalMakers som un equip jove, dinàmic i amb valors, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.

Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Hubspot Specialist. Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA CONTROLLER
Controller & Talent specialist. Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Salvador Teixidó
EL MOTOR DE SALES
Sales Hubspot Specialist. Profundament optimista, el més important pel Salva és escoltar al client per poder donar-li la millor opció de servei. Com a llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, té una àmplia experiència en negoci i gaudeix treballant en equip per desenvolupar estratègies de creixement, aportant als clients professionalitat i tota l'energia per tindre la millor experiència DigitalMakers.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
CMS Hubspot Specialist. Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat
LA VEU DEL MÀRQUETING
Marketing Hubspot Specialist. Profundament professional i realista, Jordi és el consultor estratègic i especialista en Màrqueting Inbound i en Hubspot que no té por de dir les veritats als clients perquè puguin millorar en el seu negoci sempre des del punt de vista del Buyer Persona.
Oriol Escofet
EL TÈCNIC ESTRATÈGIC
Sales Hubspot Specialist. L'Oriol sempre es pren els reptes amb entusiasme. És graduat en Multimèdia i Màster en experiència d'usuari i capaç de maquetar fer-te una web al píxel o revisar un disseny amb l'estratègia de màrqueting a la ment, però cada tasca la fa sempre amb il·lusió i amb responsabilitat. Li agrada treballar pensant en l'usuari final i ajudar-lo a que aconsegueixi complir els seus objectius amb eficàcia i eficiència.
Manuel Barra
Manuel Barra
EL MAQUETATOR 2.0
Com amant dels desafiaments, Manuel el que més gaudeix és programar, especialment llenguatges de programació com JavaScript i React, on voldria continuar adquirint habilitats, de la mà de ser expert en maquetació Web. Sempre ha format part d'un equip a nivell esportiu, de manera que pertànyer a un equip de Developer's augmenta les ganes de continuar creixent i gaudint amb els desafiaments de cada dia i consolida les seves conviccions, com serien el respecte, l'empatia, la sana competència i la perseverança. Estima els que tenen somnis grans, no té ídols i creu que un futur millor comença per un mateix. Amant també de l'escriptura i la música, els vinils i el seu so analògic sempre acompanyen les jornades juntament amb els codis. Ha tingut l'oportunitat de viure a diferents llocs, i conèixer diferents cultures, sent Barcelona dels seus preferits pel seu dinamisme i multiculturalitat, que el manté actiu i sempre amb ganes d'alguna cosa nova per fer.
.

Celia Muñoz
Celia Muñoz
LA MAQUETATOR 2.0
Amb 6 anys d'experiència com a Full Stack, però amb inclinació cap al Front End i amb un gran interès pel disseny gràfic, la Cèlia sempre està en continu aprenentatge, té la gran sort de treballar en un tema que realment la motiva, pel que sempre està informant-se i aprenent en les noves tecnologies. A més, com a amant dels reptes i dels dissenys poc convencionals que l'obliguin a ser creativa a l'hora de programar, la Cèlia sempre intenta que la seva programació estigui molt lligada al SEO i a l'accessibilitat, de manera que no només estiguin programats de forma diferenciada sinó que també li donin la millor experiència a l'usuari.
Rubén Parra
EL PHP PROGRAMATOR
Com a Desenvolupador Full stack especialitzat en PHP i JavaScript amb àmplia experiència, al Rubén li agrada posar en pràctica sempre que pot els nous coneixements que va adquirint, assegurant-se que la solució final garanteixi la millor experiència possible per l'usuari. Entusiasta del treball en equip, el que més li agrada de treballar al backend és trobar la creativitat necessària per a desenvolupar una solució en concret.
Oriol Quintana
Oriol Quintana
EL CREADOR DE CONTINGUTS
Copywriter apassionat de les tecnologies emergents i de les noves maneres de comunicar, l'Oriol sempre està disposat a redactar qualsevol tipus de contingut. És una persona constant i resolutiva que té com a objectiu principal transmetre l’essència i el missatge que els diferents clients desitgen donar.
I si vols formar part del nostre equip, et estem esperant! Revisa les ofertes que tenim obertes per saber si pots ser el pròxim @digitalmakers