A DigitalMakers som un equip jove i dinàmic, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.
Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA RESPONSABLE
Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Aitor De Diego - Webmaster a DigitalMakers
Aitor De Diego
EL CRACK EN MAQUETACIÓ WEB
Encara que és capaç d'això i molt més, s'ha especialitzat en la maquetació web a la oficina. De poques paraules, formal i molt professional sempre es pot comptar amb ell per fer una bona feina.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat - Consultor Estratègic i Webmaster a DigitalMakers
Jordi Prat
LA VEU DEL MARKETING
Profundament professional i realista, el Jordi és el consultor estratègic i especialista en marketing que no té por a dir les veritats als clients perque puguin millorar en el seu negoci.
Sergi Garcia - Tècnic a DigitalMakers
Sergi Garcia
LA PRIMERA PEDRA
El primer que es va integrar a l'equip de l'oficina de DigitalMakers, va ser suficientment polivalent com per donar el salt a donar servei extern directament a client, consolidant el projecte de serveis externs a l'oficina.
Tània Ciutad - Helpdesk a DigitalMakers
Tània Ciutad
LA HELPDESK
Resolutiva, directa i molt xerraire, la Tània forma part de l'equip que treballa directament a client, fora de l'oficina, demostrant amb la seva qualitat de feina que és perfecta per una feina on es demani una figura extrovertida amb un bon perfil tècnic.
adriana borandi
Adriana Borandi
LA MULTITASK
Proactiva, resolutiva i acostumada a treballar en equips multi-disciplinaris l'Adriana és una experta en la planificació d'estratègies de marca i / o producte 360º, acostumada a donar seguiment a les accions proposades, creació i gestió de budgets timings... i coordinació dels diferents equips.
Marc Mayoral - Colaborador en fotografia i video de DigitalMakers
Marc Mayoral
L'EXPERT EN MEDIA
Col·laborador de DigitalMakers, tan jove com professional, el Marc va iniciar el seu pas a DigitalMakers com a estudiant en pràctiques. Discret i amb una habilitat excepcional per la imatge, es va guanyar un lloc com expert en temes de media de DigitalMakers, tant fotografia com video.