A DigitalMakers som un equip jove, dinàmic i amb valors, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.

Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Hubspot Specialist. Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA RESPONSABLE
Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
CMS Hubspot Specialist. Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat
LA VEU DEL MÀRQUETING
Marketing Hubspot Specialist. Profundament professional i realista, Jordi és el consultor estratègic i especialista en Màrqueting Inbound i en Hubspot que no té por de dir les veritats als clients perquè puguin millorar en el seu negoci sempre des del punt de vista del Buyer Persona.
Marcos Lema
EL CRACK EN MAQUETACIÓ
Molt educat i amb moltes ganes de seguir aprenent, Marcos és un crac en maquetació web, especialitzat en treballar amb CSS3 i HTML5 i acostumat a treballar des de molt jove. Autodidacta i molt integrat per formar part d'un equip és una aposta pel talent que busca nous reptes, amb l'esperit de millorar cada dia i seguir avançant en el projecte de serveis externs a l'oficina.
Oriol Escofet
EL TÈCNIC ESTRATÈGIC
Sales Hubspot Specialist. L'Oriol sempre es pren els reptes amb entusiasme. És graduat en Multimèdia i Màster en experiència d'usuari i capaç de maquetar fer-te una web al píxel o revisar un disseny amb l'estratègia de màrqueting a la ment, però cada tasca la fa sempre amb il·lusió i amb responsabilitat. Li agrada treballar pensant en l'usuari final i ajudar-lo a que aconsegueixi complir els seus objectius amb eficàcia i eficiència.
Carlos Rodriguez
Carlos Rodriguez
EL PROGRAMATOR
Responsable i amb una gran passió per l'aprenentatge i el treball en equip, el Carlos està graduat en DAW (Desenvolupament d'Aplicacions Web) i és una persona constant, que pot destinar les hores que calguin davant una pantalla escrivint codi i maquetant, ja que li encanta la programació i el desenvolupament, tant FrontEnd com BackEnd.
I si vols formar part del nostre equip, et estem esperant! Revisa les ofertes que tenim obertes per saber si pots ser el pròxim @digitalmakers