A DigitalMakers som un equip jove i dinàmic, sempre disposats a aprendre i a adaptar-nos als canvis que ens ajudin a millorar.
Pasqual Flores - Consultor Digital a DigitalMakers
Pasqual Flores
EL MOTOR
Dinàmic, entusiasta i amb moltes idees és el motor de la empresa, l'últim responsable, el que ajuda a que tot evolucioni i millori i la roda sense la que no es podria moure cap a nous horitzons.
Silvia Fernandez - Comercial i Responsable Oficina a DigitalMakers
Silvia Fernandez
LA RESPONSABLE
Xerraire i responsable, el que millor se li dóna és fer que tot rutlli i aquesta és la seva missió, assegurar-se que tot segueix en línia i que la oficina està en ordre, donant estabilitat davant dels canvis.
Aitor De Diego - Webmaster a DigitalMakers
Aitor De Diego
EL CRACK EN MAQUETACIÓ WEB
Encara que és capaç d'això i molt més, s'ha especialitzat en la maquetació web a la oficina. De poques paraules, formal i molt professional sempre es pot comptar amb ell per fer una bona feina.
Victor García - Webmaster a DigitalMakers
Victor García
EL MULTITASKING
Capaç de donar un bon servei a diversos clients a la vegada sense despentinar-se, el Victor és la persona a cercar si es vol consell en YouTube i Instagram o si es vol un treball ràpid i professional en disseny i programació.
Jordi Prat - Consultor Estratègic i Webmaster a DigitalMakers
Jordi Prat
LA VEU DEL MARKETING
Profundament professional i realista, el Jordi és el consultor estratègic i especialista en marketing que no té por a dir les veritats als clients perque puguin millorar en el seu negoci.
Sergi Garcia - Tècnic a DigitalMakers
Sergi Garcia
LA PRIMERA PEDRA
El primer que es va integrar a l'equip de l'oficina de DigitalMakers, va ser suficientment polivalent com per donar el salt a donar servei extern directament a client, consolidant el projecte de serveis externs a l'oficina.
Tània Ciutad - Helpdesk a DigitalMakers
Tània Ciutad
LA HELPDESK
Resolutiva, directa i molt xerraire, la Tània forma part de l'equip que treballa directament a client, fora de l'oficina, demostrant amb la seva qualitat de feina que és perfecta per una feina on es demani una figura extrovertida amb un bon perfil tècnic.
Marc Mayoral - Colaborador en fotografia i video de DigitalMakers
Marc Mayoral
L'EXPERT EN MEDIA
Col·laborador de DigitalMakers, tan jove com professional, el Marc va iniciar el seu pas a DigitalMakers com a estudiant en pràctiques. Discret i amb una habilitat excepcional per la imatge, es va guanyar un lloc com expert en temes de media de DigitalMakers, tant fotografia com video.